Ochrana osobných údajov

Tento dokument obsahuje zásady a podmienky nakladania s osobnými údajmi používateľov služieb.  K ochrane vašich osobných údajov pristupujeme zodpovedne, preto sú nizšie popísané všetky informácie o zbere a spracovaní vašich osobných údajov.

Spoločnosť EcoPure Life sídlom Kapitulská 16, 917 01 Trnava zhromažďuje technické informácie od návštevníkov na svojej webovej stránke www.ecorepurelife.sk pomocou súborov cookies a zber osobných údajov návštevníkov, ktoré sú následne spracované a chránené. Prevádzkovateľom webovej stránky je marketingová agentúra www.digitaldna.sk. Poskytovateľom webhostingu, kde daná stránka sídli je spoločnosť  WebSupport, s.r.o., Karadžičova 12, 821 08 Bratislava

Zber osobných údajov

Osobné údaje  ako Meno, Priezvisko, emailová adresa získame vašim vyplnením v sekcií kontakt, tj odoslaním kontaktného formulára. Následne nám budú tieto údaje doručené emailom a uchované na server webhostingového poskytovateľa. Tieto údaje využijeme iba za účelom spätného kontaktovania, nebudú poskytnuté žiadnej tretej osobe.

Emailovú adresu od vás môžeme získať aj prihlásením sa do tzv. newsletter ( novinky ). Táto emailová adresa sa uloží do zoznamu emailových adries ktoré využívame iba za účelom zasielania noviniek, zmien a reklamných materiálov. Odoslaním emailovej adresy súhlasíte s týmto zasielaním. Pre prípad že viac nechcete dostávať takéto informácie a chcete sa odhlásiť z odberu noviniek, prosím kontaktujte nás cez kontaktný formulár a my ihneď vašu emailovú adresu z databázy vymažeme. Tieto údaje takisto nie sú poskytnuté žiadnej tretej strane.

COOKIES

V zmysle Smernice Európskeho parlamentu a Rady 2002/58/ES o súkromí a elektronických komunikáciách považujeme za potrebné jasne a presne vás informovať o účele cookies a informáciách, ktoré sa ukladajú do zariadenia (počítač, tablet, mobilný telefón, …), ktoré používate pri prezeraní našej internetovej stránky. Súbory cookies sú použité za účelom základnej funkčnosti webovej stránky, merania návštevnosti webovej stránky a zberu technických údajov o návštevníkovi, overovania, rýchlejšieho načítavania webovej stránky. Môžu byť použité aj pre prispôsobenie zobrazenia stránky alebo cieľenia reklamy na základe vášho súhlasu. Súbory cookies sú používané aj našimi poskytovateľmi služieb, tie následne môžu byť uložené vo Vašom počítači. Vďaka tomu máme oprávnený záujem vylepšovať našu stránku a to napríklad vylepšovať dizajn, optimalizovať rýchlosť, obsah, funkcionalitu, informovať o novinkách a zmenách. Na analýzu používania našej webovej stránky používame službku Google Analytics, ktorá zhromažďuje informácie o používaní stránky, na základe čoho sa sú nám poskytnuté prehľady a výstupy. Pravidla ochrany osobných údajov spoločnosti Google sú k dispozícií na tomto odkaze : https://policies.google.com/privacy?hl=sk

Zber údajov uvedených v odstavci 1. je možné považovať za spracovanie osobných údajov na právnom základe oprávneného záujmu prevádzkovateľa alebo tretej strany podľa § 13 odst. f) ZoOÚ 18/2018 Z.z.

Túto webovú stránku je možné používať aj v režíme, ktorý neumožní akékoľvek zbieranie údajov o správaní návšteníka webstránky. Tento režím je možné nastaviť v nastaveniach internetového prehliadača. Tento krok však ovplyvní chod vášho prehliadača pre viacero webových stránok a je možné že niektoré funkcionality nebudú dostupné. Postup pre jednotlivé internetové prehliadače : 

Internet explorer :

https://support.microsoft.com/sk-sk/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Google Chrome : 

https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=sk

Mozilla Firefox : 

https://support.mozilla.org/sk/kb/povolenie-zakazanie-cookies

Safari : 

https://www.apple.com/legal/privacy/sk/cookies/

Opera :

https://help.opera.com/cs/latest/security-and-privacy/

Edge :

https://support.microsoft.com/sk-sk/help/4468242/microsoft-edge-browsing-data-and-privacy-microsoft-privacy

Ak by ste mali problem s týmto nastavením cookies, kontaktujte nás cez kontaktný formulár alebo priamo na adrese info@ecopurelife.sk a my vám radi s tým pomôžeme.

Práva a možnosti

Vaše údaje, ktoré nám boli poskytnuté neposkytujeme ani nespristupňujeme tretej strane.

V prípade že máte záujem o zoznam všetkých vašich osobných údajov, ktoré máme u nás uložené alebo ktoré spracúvame, prosím kontaktujte nás priamo cez kontaktný formulár, na emailovej adrese info@ecopurelife.sk alebo telefonicky, my následne v období jedného mesiaca takýto výstup pripravíme.